Hytte i Lyngdal

For kunde har vi tegnet denne flotte fritidsboligen i et hyttefelt i Lyngdal kommune. Her har vi startet med mulighetsstudie hvor sol og vindforhold, samt utsikt, stod sentralt.

Fritidsboligen er tilpasset tomtens utforming og kundens ønsker. Når vi jobber med slik prosjekter, starter prosessen med en gjennomgang med kunden, hvor ønsker for utforming kommer frem. Deretter starter vi med ideskisser hvor form og plassering utformes etter kundens ønsker, men også hva som er mulig i forhold til gjeldene reguleringsplan. Når vi sammen med kunde har kommet frem til ferdige tegninger, starter prosessen med søknad. Vi kan om ønskelig også innhente priser av utførende firma som håndverker, rørlegger, elektriker etc. og få frem en pris på ferdig oppført hytte. Har du kjøpt tomt og ønsker hjelp til tegning, prosjektering og søknad – ta kontakt! Vi hjelper deg å realisere dine drømmer.


ØNSKER DU MER INFORMASJON OM HVA VI KAN HJELPE DEG MED?

Kontakt oss

Skal du i gang med å bygge hus, hytte eller garasje eller skal du bygge på eksisterende bolig? Vi i Total Prosjektering har bistått fornøyde kunder siden 2013.