Om oss

0 +

Totale prosjekter

OM TOTAL PROSJEKTERING AS

Din Ekspertise på Jæren og i Rogaland


Total Prosjektering AS, et selskap grunnlagt i 2013, har spesialisert seg på å levere tegninger og søknader for byggeprosjekter. Selskapet har nå vært i drift i ti år og har opparbeidet seg en solid erfaring innen prosjektering og godkjenningsprosesser for ulike byggeprosjekter. Med fokus på kvalitet og nøyaktighet har Total Prosjektering AS etablert seg som en pålitelig partner for kunder som trenger profesjonell assistanse innen byggebransjen.

Formålet vårt er å levere tjenester som ligger under begrepet byggteknisk prosjektering. Enklere sagt ønsker vi å tilby nødvendig hjelp i forbindelse med ditt byggeprosjekt.

Vi tar på oss jobber som omhandler det meste en kunde kan trenge når de skal bygge noe. Om det er nybygg, påbygg eller renoveringer så er vi der for deg.

Det å bygge i dag involverer et skjemavelde som for mange virker uoverkommelig. Det er her vår spisskompetanse kommer inn. Vårt mål er å gjøre dette så enkelt som mulig for dere som skal bygge, for å bygge noe skal være en hyggelig opplevelse.

Vi tar på oss oppdrag fra både privatpersoner og bedrifter og tilbyr å følge byggeprosjektet ditt fra A-Å. Ta en titt på sidene våre for å se hvilke oppdrag vi påtar oss.

Du finner oss på Klepp, litt sør for Stavanger.

architect-working-in-office-with-blueprints-inspe-UN7DVNU.jpg
0 +

Years Experience

0 +

Total Projects

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM HVA VI KAN HJELPE DEG MED?

Kontakt oss

Skal du i gang med å bygge hus, hytte eller garasje eller skal du bygge på eksisterende bolig? Vi i Total Prosjektering har bistått fornøyde kunder siden 2013.